Ook na de verhuizing van de bibliotheek Harderwijk naar het stadhuis kan men in het oude pand van de bibliotheek in de Academiestraat terecht bij de Lions Boekenmarkt.

Duizenden boeken, gesorteerd naar categorie (romans, literatuur,  science fiction, kinderboeken, geschiedenis, kookboeken, religie, enz.), wachten op een nieuwe lezer.

Te koop voor 1 eurootje per stuk. Pockets 5 voor 1 euro.

Ook in 2018 houdt de Lionsclub Harderwijk in de oude bibliotheek, Academiestraat 5 te Harderwijk een boekenmarkt op de 1-ste en 3-de zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Voor 2018 zijn dit de volgende datums:

3 november 2018 17 november 2018
1 december 2018 15 december 2018

De opbrengst van de boekenmarkt is voor een aantal regionale culturele en sociale doelen. Een daarvan is de jaarlijks boottocht voor eenzame ouderen die de Lionsclub organiseert.

De Lionsclub roept iedereen op om boeken voor deze markt te leveren. Dus selecteer  uw boekenkast op boeken die u niet meer zult inkijken en alleen maar ruimte in beslag nemen in een boekenkast die toch al overvol is.

De boeken kunt u inleveren op de dagen en tijdstippen van de boekenmarkt.

Bent u niet in de gelegenheid boeken naar de bibliotheek te brengen, dan kunnen deze ook bij u opgehaald worden. Bericht ons dat via de mail (lionsboeken@gmail.com).

Volgorde: