Lions Boekenmarkt Boven in de oude Bibliotheek

Sinds medio mei 2020 is de Lions Boekenmarkt weer geopend.

Wat fijn dat het weer veilig kan! Zaterdag 27 juni is de bekende Lionsboekenmarkt in de oude bieb aan de Academiestraat te Harderwijk weer voor iedereen geopend. Tijd 10-13 uur. Aanmelding is niet meer nodig, iedereen kan zo binnenlopen. Wel is het aantal bezoekers tegelijk beperkt tot 30. Het kan dus voorkomen dat u bij grote drukte even moet wachten.

De ruimte is heringericht zodat de afstand van 1,5 meter gewaarborgd kan worden en de hygiëne wordt in acht genomen.

Op de foto’s is een klein deel van ons boekenbestand afgebeeld. Het slechte nieuws is dat de foto’s niet actueel zijn omdat de afgelopen 2 zaterdagen ca. 700 boeken verkocht zijn. Maar het goede nieuws is dat er ook weer 700 nieuwe boeken bijgeplaatst zijn.

Vanaf juli 2020 zijn we weer geopend op de eerste zaterdag en de derde zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 13.00 uur. Aanmelding is niet meer nodig, iedereen kan zo binnenlopen. Wel is het aantal bezoekers tegelijk beperkt tot 30. Het kan dus voorkomen dat u bij grote drukte even moet wachten.

Afrekenen met PIN of gepast geld.