Lions Boekenmarkt Boven in de oude Bibliotheek

Met ingang van zaterdag 3 oktober zal de bekende Lionsboekenmarkt in de voormalige bibliotheek aan de Academiestraat te Harderwijk wekelijks zijn deuren openen.

Men kan dus nu iedere zaterdag van 10 – 13 uur terecht. De belangstelling voor deze markt neemt toe. In verband met corona laat de Lionsclub maximaal 30 bezoekers gelijktijdig toe.

Door spreiding hoopt men de noodzakelijke coronamaatregelen optimaal te kunnen handhaven. Uiteraard blijft de 1,5 meter afstand en zorg voor een goede hygiëne gehandhaafd en wordt het dragen van een mondmasker dringend geadviseerd.
Met deze voorzorgen kunnen bezoekers weer hun keus doen uit tienduizenden boeken, gesorteerd naar categorie. Ook veel DVD’s en CD’s zijn te koop.
Dit alles voor € 1 per stuk. Pockets 5 voor €1. Kinderboeken kosten € 0,50.
De opbrengst is bestemd voor sociale en culturele activiteiten in de regio.

Afrekenen met PIN of gepast geld.