Lions Boekenmarkt gaat verhuizen.

23 oktober laatste markt in de Oude Biblotheek!

Vanaf 6 November in de Vischafslag aan de Havendijk (naast de Botterloods en molen De Hoop).

​Zaterdag 23 oktober is de laatste boekenmarkt. in de oude bibliotheek. De oude bieb krijgt een nieuwe bestemming, dus we moeten verkassen.

SALE, opruiming dus. Van 10 tot 13 uur gaan de boeken weg voor € 0,50 per stuk. Heb je lange armen? Voor € 10.- mag je zoveel boeken mee nemen als je kunt dragen. Twee armen vol dus. Ook kan meubilair (bureaus, tafels, kasten, stoelen, enz.) voor een zacht prijsje meegenomen worden. En dan al die CD’s en DVD’s, 5 voor een euro.

Maar we stoppen niet. Vanaf 6 november wordt ons verkooppunt De Vischafslag aan de Havendijk (naast de botterloods en molen De Hoop). Iedere zaterdag van 10 -13 uur hopen we je weer te mogen begroeten op deze historische locatie.

En natuurlijk is de opbrengst van de boekverkoop weer voor een aantal culturele en sociale doelen in de regio.

Wil je boeken doneren of anderzijds contact stuur dan een mailtje naar lionsboeken@gmail.com.