Lions Boekenmarkt boven in de oude Bibliotheek weer zonder afspraak te bezoeken!

Nu de Covid-maatregelen door het kabinet verruimd zijn, is ook de Lionsboekenmarkt weer zonder afspraak te bezoeken.

Vanaf 1 mei is men iedere zaterdag weer welkom tussen 10.00 uur en 13.00 uur in de oude bieb aan de Academiestraat 5 te Harderwijk.

De boeken zijn gesorteerd naar categorie. Er is keus voor iedereen. Naast tienduizenden prachtige boeken hebben we ook veel CD’s en DVD’s. Alles voor € 1 per stuk.

Voor de jongeren is een speciale kinder- en jeugdafdeling ingericht. De prijzen voor deze boeken zijn € 0,50. Afrekenen met PIN of gepast geld.

Wie overtollige (verkoopbare) boeken kwijt wil, kan deze tijdens de openingsuren afgeven. Of mailen naar lionsboeken@gmail.com. Dan worden de boeken opgehaald. Ook voor nadere informatie kan men terecht bij dit e-mailadres.

De opbrengst van de boekenmarkt komt volledig ten goede aan een aantal culturele en sociale doelen van de Lionsclub in de regio.